Het einde van:
Cybercriminaliteit/Ransomware/Antivirus met SentinelOne

SentinelOne

De EDR oplossing tegen Ransomware!

Van ransomware tot botnets en alles daartussenin: wij presenteren complete XDR-bescherming voor endpoints, IoT en de cloud.
Beveilig uw omgeving met SentinelOne, optimale bescherming voor Windows, iMac, Linux werkplekken maar ook uw Files servers, Applicatie servers, SQL Servers etc.

SentinelOne de volledige EDR oplossing voor uw organisatie!
Geen Ransomware of Cyberaanvallen meer, directe reactie op veranderde activiteit van uw werkplek, indien nodig wordt de werkplek direct offline gezet. Antivirusscanners behoren het verleden, maakt geen gebruik van database bestanden waar de virussen bekend zijn. Als er een nieuwe uitbraak is zal je werkplek van het netwerk afgesloten worden en is SentinelOne er als de kippen bij. Virus databases doen er soms meer dan een dag over voordat je beschermd bent, dus u kunt al getroffen zijn voordat u het door heeft.

Restore

Bij aanval van Ransomware kan je een restore activeren vanaf de portal en hoef je geen restore van de backup uit te voeren. Terug naar de staat van voor de aanval en je kunt in minuten weer aan de slag.

Dashboard

Een volledig overview op één dashboard van al uw devices en status van de.
Agents update met een paar klikken voor de gehele organisatie.
Werkplekken uitsluiten van netwerken als je iets verdachts waarneemt.

We maken een passende offerte voor uw infrastructuur neem contact met ons op.